disco hair
Spletna stran je pričeske, primerne za disco noči


Disco Hair :

Kakšne pričeske za ples? Poletje je verjetno nočno življenje, druženje in zabavo. Disco je sinonim za zabavo, ki predstavlja kraj, določen za srečanje in prosti čas noč ne le mlajši. Mesto za eksperimentiranje z izgleda in pričeske zlasti daje prosto pot do domišljije brez inhibicije: nujno je, da si drznete. Pričeske te sezone obilo ponujajo pričeska za vse okuse. Torej, vsaka pričeska bo šlo dobro, niste prisiljeni spremeniti drastično cut samo za nekaj disco noč, bolje, da se odločijo za izbiro nekaterih dodatkov glamur in stil urbanega eleganca, da kažejo slog bolj primeren za okolje nočnih klubov , potem zelena luč na trakovi z okrasnih, posnetke s cvetjem (bolje, da izberejo svetle in krepke odtenke) in šal z modnimi odtisi. Za tiste, ki imajo dolge lase pričeske zbirajo tudi kot visoko repe, pletenice učinek polna ne preveč strukturiran ali semiraccolti z nekaj sklopov iz kraja in učinek mokre so izvedljive rešitve. Za dekleta, kosi, ki so bolj primerni z videz clubbers so kosi, ki ustvarjajo dinamično in voluminous. Thumbs-up za glavne trende predloge trenutno v Frizerstvo, kot so asimetrična luščenje, sfilature nestrukturirane, mehke Tufts, obrito stran, ali UTRA kratko. Trend lasje, ki si drzne, predlaga veliko barve je pozitivno sprejeta, nato pa krošnje spopoleranno odtenki: pepel blond, rdeča češnja, mahagoni, rjava, platina, črna. Barve pennellano sklope poudarjanje rezanje, kontrastni odtenki za videz, ki bo obrnil glave.

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Disco Hair, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Disco Hair, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Disco Hair, frizerski revije, New frizerji, zadnje hairdressernews, estetska revija, Studio, Griffe, trend, kraljica, ti, Disco Hair, cabeleireros, princ, lasje stilov, toni & Guy, ah alternativa, remiksi, LH La horquilla, vidaestetika, tocado, Disco Hair, Hombre, tophairstylist, novice, ki jih beautybazar, novice, IHF, lase sanje, lnenail, styling, Disco Hair, salon, lasje, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetika Rusija, lasje! s, moderno, intercoiffure, Disco Hair, beautybazar, Cube Smart, Cube 3 moda samo, kocka foto moda lasje, lasje, lasje, Hair časopisi, modni trendi, najboljši frizerji, Disco Hair, novice kažejo frizerji, periodični frizerji, lase novice, frizerski seznami naslov, frizerski revije, revije pričeske, revija hairstyles, revije foto odbitki, Job iskanje frizerji, Disco Hair, kosi las, frizerski trgi, gossip gossip revije, modni trendi revije, las revije, knjige knjige, modna revija, modne revije, frizerji, Disco Hair, estetika, lepota, uradna stran, novost à, lasje

X

privacy