vi

Disco Hair
The site is the hairstyles suitable for disco nights

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Disco Hair


Disco Hair : Những kiểu tóc cho khiêu vũ? Mùa hè làm cho nó có khả năng mà cuộc sống về đêm, xã hội hoá và giải trí. È disco đồng nghĩa với niềm vui, là nơi định cho cuộc gặp gỡ và đêm giải trí không chỉ pi ù trẻ. Một nơi để thử nghiệm với vẻ và kiểu tóc đặc biệt là cho rein miễn phí cho trí tưởng tượng, không có inhibitions: bắt buộc è dám. Mùa này phổ biến của các kiểu tóc cung cấp các kiểu tóc cho phù hợp với tất cả mọi người. Vì vậy, bất kỳ kiểu tóc sẽ cũng đi à, è bạn cần phải thay đổi quyết liệt cắt chỉ cho một số đêm disco, tốt hơn để lựa chọn cho sự lựa chọn của một số phụ kiện quyến rũ và phong cách đô thị sang trọng để triển lãm một phong cách phù hợp với môi trường của các vũ trường ù pi a, sau đó bật đèn xanh cho Headbands với Rhinestones, clip với Hoa (tốt hơn để lựa chọn tươi sáng và đậm Huế à) và khăn tay có in hình thời trang. Cho những người có mái tóc dài cũng thu thập được pi ù đầu đuôi, braids bun cấu trúc không quá hiệu quả hoặc semiraccolti với một vài sợi ra khỏi nơi và có hiệu lực ướt là một giải pháp khả thi. Dành cho nữ, các vết cắt là thêm ù thời trang với cái nhìn \"clubbers\" là các vết cắt để tạo ra một năng động và chia làm nhiều quyển. Ngón tay cái lên cho các đề xuất chính hiện nay xu hướng tóc, chẳng hạn như thay đổi kích thước không đối xứng, có cấu trúc, mềm WISPs, vẽ chủ đề ở bên cạo, hay siêu ngắn. Hợp thời trang tóc dám, đề xuất nhiều màu è chấp nhận tích cực, sau đó tán cây depopulated Huế à: ash tóc vàng, đỏ anh đào, gụ, màu nâu, bạch kim, màu đen. Màu sắc màu sắc dây với cắt, tương phản à Huế cho một cái nhìn mà sẽ không đi không được chú ý.

Encyclopaedic hair website

Disco Hair capelli Disco Hair acconciature Disco Hair estetica Disco Hair moda-capelli Disco Hair salute Disco Hair parrucchieri

Disco Hair - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Disco Hair, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Disco Hair, magazines for hairdressers, novelty hairdressers, Latest news hairdressers, Aesthetics magazine, study, jaws, propensity, queen, you, cabeleireros.
Disco Hair, prince, hair styles, toni & guy, ah alternative, remixes, lh the horquilla, vidaestetica, tocado, hombre, tophairstylist.
Disco Hair, News by beautybazar, news, ihf, hair dreams, lnenail, styling, salon, hair, Hairworld, bqmagazine.
Disco Hair, bqtrends, cosmetics russia, hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, cube, smart cube, 3 cube only fashion, cube hair fashion photos.
Disco Hair, new hair, newspapers hair, fashion trends, the best hairdressers, news show hairdressing, periodic hairdressers, news hair, address lists hairdressers, newspapers hairdressers, newspaper hairstyles.
Disco Hair, hairstyles magazines, magazine hair cuts, hairdressers looking for work, photographs hair, outlets hairdressers, gossip magazine hairdressers, newspaper fashion trends, magazine fashion hair, book books, periodic fashion.
Disco Hair, magazine fashion cuts, hairdressers, aesthetic, beauty, official website, news, hair

Gossip & News

19 Dec 18
 

Collection: Frame of Mind
Ph: Bo Egestroem
Make-up: Anne Staunsager
Stylist: Mai Svanhvit

hair-collections

19 Dec 18

Rafael Bueno

 

XVIII collection shows four proposals in which different forms and textures are worked on the hair, joining the weaving and braiding techniques. Styles and accessories are ostentatious, showing the luxury as a relevant aspect of the collection. As for the colour, natural tones are combined, working on white, copper and black that highlight certain details of the weaving and braiding techniques used. XVIII is inspired by the union of combining the fusion of styles, both weaving and braiding techniques, the contrast of textures and the movement of hair, a collection featuring a woman in which strength and power are united.

Collection: XVIII
Hair Assistant: Moyses Utrera
Ph: Alberto Zaldivar
Make-up: Lulu Perez
Stylist: Desire Espinosa and Xisxo Morales
Models: Elva and Baira

hair-collections

18 Dec 18

i 20 MIGLIORI PRODOTTI
professionali per capelli

GUIDA ALL ACQUISTO

BEAUTY Bazar

18 Dec 18
 

This collection gives a nod to the style of lighting used in his classic old school black & white images by renowned Sixties photographer David Bailey, but, with a contemporary feel. The hair is an amalgamation traditional skin fade, graphic cuts and soft texturising but enhanced with various styling products for a strong finished look.

Collection: Bailey
Ph: Desmond Murray
Make-up: Jo Sugar

hair-collections

18 Dec 18

Ivan Rodriguez

 

Collection: Weavers of Ideas
Ph: Jell Loya
Make-up: Thessa Peralta

hair-collectionsEnter in Disco Hair