vi

Disco Hair
The site is the hairstyles suitable for disco nights

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Disco Hair


Disco Hair : Những kiểu tóc cho khiêu vũ? Mùa hè làm cho nó có khả năng mà cuộc sống về đêm, xã hội hoá và giải trí. È disco đồng nghĩa với niềm vui, là nơi định cho cuộc gặp gỡ và đêm giải trí không chỉ pi ù trẻ. Một nơi để thử nghiệm với vẻ và kiểu tóc đặc biệt là cho rein miễn phí cho trí tưởng tượng, không có inhibitions: bắt buộc è dám. Mùa này phổ biến của các kiểu tóc cung cấp các kiểu tóc cho phù hợp với tất cả mọi người. Vì vậy, bất kỳ kiểu tóc sẽ cũng đi à, è bạn cần phải thay đổi quyết liệt cắt chỉ cho một số đêm disco, tốt hơn để lựa chọn cho sự lựa chọn của một số phụ kiện quyến rũ và phong cách đô thị sang trọng để triển lãm một phong cách phù hợp với môi trường của các vũ trường ù pi a, sau đó bật đèn xanh cho Headbands với Rhinestones, clip với Hoa (tốt hơn để lựa chọn tươi sáng và đậm Huế à) và khăn tay có in hình thời trang. Cho những người có mái tóc dài cũng thu thập được pi ù đầu đuôi, braids bun cấu trúc không quá hiệu quả hoặc semiraccolti với một vài sợi ra khỏi nơi và có hiệu lực ướt là một giải pháp khả thi. Dành cho nữ, các vết cắt là thêm ù thời trang với cái nhìn \"clubbers\" là các vết cắt để tạo ra một năng động và chia làm nhiều quyển. Ngón tay cái lên cho các đề xuất chính hiện nay xu hướng tóc, chẳng hạn như thay đổi kích thước không đối xứng, có cấu trúc, mềm WISPs, vẽ chủ đề ở bên cạo, hay siêu ngắn. Hợp thời trang tóc dám, đề xuất nhiều màu è chấp nhận tích cực, sau đó tán cây depopulated Huế à: ash tóc vàng, đỏ anh đào, gụ, màu nâu, bạch kim, màu đen. Màu sắc màu sắc dây với cắt, tương phản à Huế cho một cái nhìn mà sẽ không đi không được chú ý.

Encyclopaedic hair website

Disco Hair capelli Disco Hair acconciature Disco Hair estetica Disco Hair moda-capelli Disco Hair salute Disco Hair parrucchieri

Disco Hair - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Disco Hair, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Disco Hair, magazines for hairdressers, novelty hairdressers, Latest news hairdressers, Aesthetics magazine, study, jaws, propensity, queen, you, cabeleireros.
Disco Hair, prince, hair styles, toni & guy, ah alternative, remixes, lh the horquilla, vidaestetica, tocado, hombre, tophairstylist.
Disco Hair, News by beautybazar, news, ihf, hair dreams, lnenail, styling, salon, hair, Hairworld, bqmagazine.
Disco Hair, bqtrends, cosmetics russia, hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, cube, smart cube, 3 cube only fashion, cube hair fashion photos.
Disco Hair, new hair, newspapers hair, fashion trends, the best hairdressers, news show hairdressing, periodic hairdressers, news hair, address lists hairdressers, newspapers hairdressers, newspaper hairstyles.
Disco Hair, hairstyles magazines, magazine hair cuts, hairdressers looking for work, photographs hair, outlets hairdressers, gossip magazine hairdressers, newspaper fashion trends, magazine fashion hair, book books, periodic fashion.
Disco Hair, magazine fashion cuts, hairdressers, aesthetic, beauty, official website, news, hair

Gossip & News

20 Jun 19

Lesley Fuller, Malakey Fajloun, Vicky Leihn, Monica Broadley, Leena Pun, Ainsley Winnell

 

This stunning bridal collection captures the elegance and beauty of a modern day bride with exquisite lace designs. The soft yet striking palette of white, grey and red highlights the excitement and wonder of a bride’s wedding day.

Collection: Romance
Ph: Jason Lau
Make-up: Elisa Fonseca
Styling: Luxe Robes

hair-collections

19 Jun 19

Luc Vincent, Sophie Tessier La Rousse, Stephane Scotto Di Cesare

 

Ph: Alain Comtois
Make-up: Vanessa Ortiz
Stylist: Anne Sophie Gadbois

hair-collections

19 Jun 19

Jonny Engstrom

 

Collection: Redux

hair-collections

18 Jun 19

Laurent Decreton

 

In his Blossom collection the hairstylist fuses street hairstyles with the Paris runway looks. Choppy bobs, Japanese braiding techniques and the cool-girl curly hairstyles. Blossom is a hair story with a fresh modern feel, the hair literally blossoms on each picture. Inspired by what Laurent sees on the streets during his many travels he has effortless translated all influences such as unique colors, textures and movement into this collection. The hair colors of this Blossom collection are as bold as the used haircuts. Fiery red is the the trend color for this spring/summer, combined with a bob cut or a mid-length haircut the color really blossoms. For the guys the grunge street style with medium to long hair has been upgraded with a slick touch.

Collection: Blossom
Ph: Giel Domen
Make-up: Natacha Maillard
Stylist: Lieve Gerrits

hair-collections

18 Jun 19

Adria Regadera, Víctor Gutierrez, Adolfo Vicente and David Fernandez

 

Lives that cross at one point, the crossroads of the hair salon. A point of confluence where people from all backgrounds and styles leave feeling happier than when they first entered.

Collection: Lives
Ph: Javier Avila
Make-up: Rodelas
Art Director: David Rodelas

hair-collectionsEnter in Disco Hair